Cine sunt?  

Adela Banica

Ma numesc Adela Banica si sunt administratorul SC TREND ASIG SRL, asistent în brokeraj al RENOMIA SRBA INSURANCE BROKER.

Activez in domeniul asigurarilor din 1998 si bazandu-ma pe experienta acumulata de-a lungul anilor, consider ca activitatea mea are un impact pozitiv asupra oamenilor prin serviciile de cea mai inalta calitate oferite acestora, menite sa le asigure protectie impotriva pierderilor materiale si financiare.

Ne propunem sa oferim consultanta de specialitate si servicii de calitate.

Trend Asig SRL este partener francizat al Renomia SRBA Broker de Asigurare. Firma a fost infiintata in august 2018 cu scopul de a fi aproape de oameni prin satisfacerea totalitatii nevoilor pe care acestia le dezvolta in timp.

Ne asumam constant raspunderea pentru felul in care bunurile clientilor nostri sunt protejate, oferind servicii de calitate superioara printr-un portofoliu vast care inglobeaza o multitudine de tipuri de asigurari.

Aceasta gama variata are rolul de a acoperi toate dorintele clientilor nostri, aceasta cuprinzand RCA, CASCO (atat auto cat si maritim), tractare auto, cargo, CMR, accidente, PAD, locuinte, cladiri si continut, culturi agricole, animale, garantii pentru buna executare si mentenanta, garantii de participare la licitatii, asigurare medicala de calatorie, insolvabilitate agentii de turism, asigurare de viata si de sanatate, second medical opinion, raspundere civila legala, profesionala, contractuala cat si a transportatorului pentru prejudiciile produse prin accidente rutiere calatorilor transportati.

Servicii de cea mai buna calitate

Calitatea serviciilor noastre se reflecta in increderea care ne este acordata de clienti pentru modul nostru inovativ de a rezolva problemele intampinate de acestia in cadrul evenimentelor neprevazute prin prezentarea unor asigurari adaptate la nevoile si dorintele lor.

Experienta noastra

Experienta noastra profesionala se distinge prin felul in care ne construim relatiile cu clientii, acestea fiind bazate pe respect si comunicare, facilitand in acest mod atingerea obiectivului nostru comun, acela de a gasi tipul de asigurare potrivit, raportat la cerintele fiecarui client.

Parteneriate

Parteneriatele reprezinta punctul de plecare al unei firme catre obtinerea unui mediu propice dezvoltarii, motiv pentru care am ales sa colaboram cu toate societatile de asigurari de pe piata, fiind partener francizat al Renomia SRBA Broker de Asigurare.

De ce suntem diferiti?  

Problemele clientilor devin problemele noastre

Le acordam o atentie deosebita clientilor nostri, suntem receptivi la orice problema pe care acestia o pot intampina, gasind intotdeauna un mod inovativ de a rezolva orice inconvenient care ar putea sa apara in timp. Oferim servicii complete de consultanta juridica, suport din partea unei echipe cu experienta internationala, servicii internationale, conditii speciale de asigurare, analiza comparativa, monitorizarea schimbarilor legislative referitoare la asigurari si multe altele.

Comunicarea este cheia succesului

O relatie bazata pe comunicare rezista in timp, motiv pentru care felul in care socializam cu clientii nostri are o importanta aparte pentru noi, considerand ca acesta este singurul mod prin care le putem intelege cu adevarat dorintele cu scopul de a le prezenta ulterior oferte cat mai apropiate de nevoile lor.

Oferim diversitate

Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a determinat sa anticipam principalele nevoi pe care le dezvolta oamenii si din dorinta de a le materializa pe toate am expus o diversitate de tipuri de asigurari prin care toti clientii sa obtina dintr-un singur loc toate mijloacele de protectie financiara pe care le cauta.